Команда "Народного фронту" кардинально змінила Україну за п’ять років, – Андрій Парубій (відео)
субота, 2 лютого 2019, 15:04

За останні п’ять років завдяки команді "Народного фронту" в Україні сталися кардинальні позитивні зміни.

Про це заявив представник "Народного фронту", Голова Верховної Ради Андрій Парубій під час виступу на партійному з’їзді.

"На моє глибоке переконання, цих змін би не відбулося, якби не Арсеній Яценюк, Олександр Турчинов, Арсен Аваков та наші депутати. Нашій команді притаманна одна характерна риса –інтереси держави ми ставимо вище за власні інтереси", – наголосив він.

"Ми розпочали наш форум згадкою про Майдан. У цьому залі я бачу багато знайомих обличь, які були на Майдані не просто спостерігачами, а кожен – на своїй позиції виконував свою функцію та вів боротьбу. Якби тоді хтось спитав, як ми переможемо, відповіді не дав би ніхто, бо жодна раціональна теорія не могла дати відповіді на питання, як перемогти. І тільки дух Майдану мільйонів українців дозволив встояти й перемогти", – зазначив Андрій Парубій.

"Минуло п’ять років. Прийшов час переосмислити цей період, бо тільки тоді ми зможемо приймати правильні рішення на завтрашній і післязавтрашній день", – зауважив спікер парламенту.

За його словами, за цей час епохальні зміни відбулися не тільки в Україні, а й у світі.

"Якби тоді хтось розповів, що за 5 років українська армія буде однією з найсильніших у Європі та спроможною стримувати російську агресію, що в Україні не залишиться жодного пам’ятника Сталіну чи Леніну, що поліція на дорогах не братиме хабарі, що навколо України об’єднається весь світ, а щодо Росії буде запроваджено санкції, що в Україні буде власна церква – ніхто б не повірив у це. Ці п’ять років – це ціла епоха, яка змінила Україну та увесь світ", – резюмував Андрій Парубій.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua