Команда Олександра Кодоли створила проморолик для просування Ніжина в рамках конкурсу «Сім чудес України. Історичні міста та містечка»
вівторок, 5 липня 2016, 13:53

Проморолик,  створений командою народного депутата фракції «Народний фронт» у Верховній Раді Олександра Кодоли для просування Ніжина в рамках конкурсу «Сім чудес України. Історичні міста та містечка», дозволить подивитися на місто над Остром з висоти пташиного польоту, повідомили в прес-службі Чернігівської обласної партійної організації у вівторок, 5 липня.

«Ми хотіли показати красу Ніжина з незвичного ракурсу. І нам це вдалося. Місто з висоти виглядає просто чудово.  Вважаю, що поширення цього відео стане ще одним способом популяризації Ніжина. Наша команда багато для цього робить.  Зокрема, це і патріотичний велопробіг 28 червня. Це і великий прес-тур за участю понад 30 представників загальнодержавних і регіональних ЗМІ, який ми організували і провели разом із фондом «Рідна країна» 1 липня. Такого потужного журналістського десанту, який приїхав познайомитися із історією, архітектурою та традиціями Ніжина, тут ще не бачили.  Тепер хочемо поширити і це відео, яке дозволить показати Ніжин ще більш красивим і привабливим», - зазначив Олександр Кодола.

«Сьогодні ми ставимо завдання, що б наше місто увійшло до сімки переможців конкурсу «Сім чудес України». Перлина Лівобережної України – Ніжин, – достойний вважатися сьомим чудом України. Ну а ми будемо робити все можливе, щоб люди знали про Ніжин і з задоволення приїжджали до нього», - наголосив депутат.

Проголосувати за Ніжин в рамках конкурсу «Сім чудес України. Історичні міста та містечка» можна на сайті «Сім чудес України» за посиланням http://7chudes.in.ua/opytuvannya-2016/. Для того, щоб ваш голос було зараховано, необхідно позначити 7 міст-фіналістів.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua