Комбат відповів Тимошенко, яка образила учасників АТО (відео)
четвер, 7 липня 2016, 15:48

Фракція "Народний фронт" не дозволить популістам заблокувати роботу Верховної Ради і не дати можливості ухвалити важливі для країни закони.

Про це заявив комбат, представник фракції "Народний фронт" Юрій Береза під час брифінгу у парламенті.

Так він прокоментував сьогоднішні слова Тимошенко, яка назвала депутатів-учасників АТО, які перешкодили її фракції заблокувати парламентську трибуну, "хунтою" і "чорними полковниками".

"Мені сьогодні було дивно чути, що Верховну Раду "захопила хунта, чорні полковники", до яких я маю відношення. Коли про це говорять популісти, які робили все для того, щоб злити і здати Україну, які робили все для того, щоб здати Крим, в першу чергу, а потім тихенько хіхікають з нашим ворогом і обзивають мене "чорним полковником"…", - сказав Береза.

"Найголовніше для моє країни – це те, щоб Верховна Рада працювала. Не просто працювала, а прийняла ті закони, які сьогодні необхідні. В першу чергу ті, які дадуть змогу виграти в цій виснажливій війні", - наголосив він.

Народний депутат підкреслив, що Україна веде війну один на один з ворогом.

"А ті популісти, які сидять сьогодні у Верховній Раді, роблять усе, щоб світ від нас відвернувся. Вони роблять все, щоб показати, що українське суспільство не може бути єдиним", - сказав він.

При цьому представник фракції "Народний фронт" підкреслив, що вважає неприпустимим будь-які спроби блокування трибуни "доки не прийняті закони, які забезпечать нам перемогу в цій війні".

Як відомо, сьогодні народні депутати з фракції "Народний фронт", багато з яких є учасниками АТО, не дозволили фракції "Батьківщина" і Радикальній партії зірвати роботу Верховної Ради. У результаті парламент ухвалив низку законів для посилення обороноздатності країни і захисту учасників антитерористичної операції.

У відповідь на це Юлія Тимошенко обізвала депутатів-учасників АТО "хунтою" і "чорними полковниками".

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua