Комітет національної безпеки і оборони підтримав звільнення Муженка (відео)
середа, 4 жовтня 2017, 16:54

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони підтримав звернення до Президента Петра Порошенка з вимогою звільнити Начальника Генерального штабу Збройних Сил України Віктора Муженка.

Також комітет підтримав звернення про звільнення керівника Військової служби правопорядку України.

Як було з'ясовано під час засідання комітету з нацбезпеки під час питання-відповідей до представників Генерального штабу та Міноборони, склади в Калинівці практично не охоронялися, оскільки своєю директивою Начальник Генерального штабу зняв з них охорону.

"Тільки в цьому році Калинівку перевіряли тричі - один раз комісія Адміністрації Президента і два рази спільна комісія Міноборони і Генштабу. Близько 50 осіб неодноразово виїжджали в Калинівку, щось там підписували. Це при тому, що охорони фактичної в Калинівці не було взагалі. Тому що своєю директивою 2017 року Начальник Генерального штабу зняв охорону складів і арсеналів. Є така директива", - сказав Голова Комітету з питань національної безпеки та оборони Сергій Пашинський.

При цьому за інформацією заступника міністра оборони Ігоря Павловського, у Калинівку 2017 року з бюджету було виділено 25 млн 537 тисяч грн.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua