Комітет з нацбезпеки підтримає звільнення міністра оборони, коли президент представить нову кандидатуру (відео)
середа, 5 червня 2019, 16:40

Комітет Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони не підтримав поданий президентом проект постанови про звільнення Степана Полторака з посади міністра оборони України (№10344).

Відповідне рішення було ухвалене на засіданні комітету, на якому був присутній і сам Полторак.

Під час обговорення питання депутати заявляли про те, що після звільнення Полторака міністерство "обезголовлюється", натомість, хто прийде на посаду міністра оборони воюючої країні наразі достеменно невідомо.

"У 2015 році ми розслідували на комітеті закупівлю дизпалива в армії. Ми встановили, що ціна була завищена на 30%, ми встановили, що хотіли вкрасти 180 мільйонів гривень -  про це є довідка казначейства. Ми встановили всі обставини і дали всі рекомендації, щоб більше таке не повторилось. Зараз людина, яка хотіла вкрасти 180 мільйонів гривень, ходить по Києву і розказує усім, що уже має домовленості із президентом Зеленським і буде наступним міністром оборони України. Прізвище цієї людини пан Гусєв", - повідомив Голова Комітету з нацбезпеки Сергій Пашинський.

"Ми не дозволимо злодіям розкрадати міністерство оборони, як вони це уже робили. Подобається це комусь чи ні, є таке право у президента чи ні. Поява такого персонажа - це уже нікуди не годиться", - заявив керівник оборонного комітету.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua