Комітет з нацбезпеки вимагає від Уряду внести до парламенту закон щодо осучаснення пенсій військовим (відео)
середа, 6 грудня 2017, 17:10

Комітет з питань національної безпеки та оборони звернувся до Кабінету міністрів України з проханням невідкладно розробити та подати до парламенту законопроект про пенсії військовослужбовцям, оскільки ця категорія проходить по окремому закону і осучаснення пенсій їх не торкнулося.

Відповідну пропозицію на засіданні комітету озвучив народний депутат фракції "Народний фронт" Дмитро Тимчук, який нагадав, що ще у жовтні міністр соціальної політики Андрій Рева обіцяв подати такий законопроект, але поки його так ніхто і не бачив у стінах парламенту.

"Я підтримую, але є один момент. Це електронний реєстр наших пенсіонерів, щоб ота сволота, яка бере участь у війні проти України, - не отримала ці пенсії", - сказав представник "Народного фронту" Юрій Береза.

Голова Комітету з питань національної безпеки та оборони Сергій Пашинський поставив це питання на голосування і попросив взяти його на контроль, щоб "усі тези були включені в законопроект".

У цей момент розсміялася народний депутат Надія Савченко.

"Надія Вікторівна, аби ви бачили, як ваші сьогоднішні друзі відрізали моєму бійцю голову і грали нею у футбол, то, мабуть, ви так би себе не вели. Поки житиму, буду давити тих гнид і вошей (терористів і окупантів — ред.)", -  відреагував на це Юрій Береза.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua