Комітет з питань нацбезпеки і оборони одноголосно підтримав пропозицію президента щодо введення воєнного стану (відео)
понеділок, 26 листопада 2018, 16:16

Парламентський комітет з питань національної безпеки і оборони одноголосно підтримав пропозицію Президента України Петра Порошенка щодо введення воєнного стану.

Як зазначив голова комітету, народний депутат фракції "Народний фронт" Сергій Пашинський, запровадження воєнного стану не означатиме обмеження свобод громадян.

"Не буде обмеження ані економічних свобод, ані політичних свобод, ані медійного обмеження. Я – за права людини не менше, ніж ви", – пояснив народний депутат.

"Я вважаю, що закон про введення воєнного стану в Україні не повинен дестабілізувати ситуацію всередині держави. Для цього всі ми - і прості громадяни, і депутати, і члени комітету з питань національної безпеки і оборони - повинні аналізувати те, що відбувається, і відповідно реагувати. Я думаю, що для цього в нас достатньо компетентності та політичної ваги, аби реагувати на ті чи інші перекоси", – наголосив представник "Народного фронту".

"Але станом на сьогодні я не бачу ніякого апокаліпсису", – зазначив Сергій Пашинський.

Він нагадав, що президент пропонує ввести воєнний стан терміном на 60 днів.

"Якщо ситуація буде нормалізовуватися, я не думаю, що подовжуватимемо термін дії воєнного стану", – підсумував народний депутат.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua