Комітет з питань нацбезпеки ініціює розгляд інциденту на Рівненському полігоні та небойових втрат (відео)
понеділок, 9 липня 2018, 13:12

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони планує розпочати своє засідання у середу, 11 липня, із розгляду питання небойових втрат, військової дисципліни та інциденту із загибеллю військових на Рівненському полігоні, через вибух міномету "Молот", під час бойових навчань.

Про це заявив Голова комітету, народний депутат фракції "Народний фронт" Сергій Пашинський, під час засідання Погоджувальної ради.

"Питання небойових втрат уже, на жаль, потребує не лише контролю Генерального штабу та Міністерства оборони, а уже й нашого контролю (парламентського - ред). Саме тому я, як Голова Комітету з питань національної безпеки та оборони, прийняв рішення розпочати наш комітет в середу, о 15.00 із питання небойових втрат, дисципліни та втрат на Рівненському полігоні", -  повідомив Пашинський.

"Завтра на цьому полігоні проводиться слідчий експеримент із підривом міномета і я думаю, що клікуші, які чомусь себе називають експертами у цьому питанні, мають звернутися або в комітет, або до міністра оборони. Я знаю позицію міністра оборони, вони хочуть абсолютно прозоро і публічно провести всі ці слідчі дії", - зазначив Пашинський.

Голова профільного комітету звернувся до своїх колег та до представників усіх ЗМІ, взяти участь у випробуваннях на полігоні, які відбудуться завтра, 10 липня, та прийти на засідання комітету 11 липня.

"Буде з'ясована причина чому так трапилося, і буде встановлена істина", - зауважив народний депутат.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua