Кошти, повернуті державі через спецконфіскацію, можна витратити на реформування Нацполіції, - Олег Медуниця
середа, 6 липня 2016, 10:43

Частина коштів, повернутих у Держбюджет внаслідок ухвалення законопроекту про спецконфіскацію, могла б піти на подальше реформування Національної поліції.

Про це заявив народний депутат від "Народного фронту" Олег Медуниця, коментуючи заяву нардепа від БПП Мустафи Найєма щодо нестачі коштів для проведення реформи в МВС.

"Шановні колеги з БПП констатують нестачу коштів для реформи поліції. В такому разі було б логічно, щоб Блок Петра Порошенка підтримав нашу ініціативу та нарешті проголосував за законопроект про спецконфіскацію майна в осіб, яких підозрюють у тяжких злочинах", - сказав він.

"Нагадую, йдеться насамперед про гроші Януковича та його банди, які вкрадені в українського народу й відмиті цілою армією адвокатів. Завдяки ухваленню законопроекту про спецконфіскацію в Державний бюджет можна повернути кілька мільярдів доларів, які можна використати не лише на посилення обороноздатності України та на соціальні виплати, а й зокрема, на реформування Нацполіції", - наголосив Медуниця.

Він відзначив, що відмови підтримати законопроекту про спецконфіскацію засвідчують популізм і подвійні стандарти багатьох депутатів.

"Політики-популісти регулярно волають про відсутність грошей у бюджеті. Але коли доходить до реальних справ і конкретних голосувань за життєво важливі закони, які повернуть мільярди до Держбюджету, - вони ховаються в кущі, прикриваючись відвертою брехнею", - резюмував Олег Медуниця.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua