Костянтин Матейченко привітав жителів Лиману з 76-ю річницею визволення міста від нацистських загарбників
четвер, 31 січня 2019, 15:43

У Лимані Донецької області відбулись урочисті заходи з нагоди 76-ї річниці визволення району від німецько-фашистських загарбників.

Про це повідомили в прес-службі обласної партійної організації.

У Меморіальному комплексі міського парку культури та відпочинку відбувся мітинг, присвячений Дню визволення Лиманщини від німецько-фашистських окупантів. У заході взяли участь представники "Народного фронту", керівники місцевої влади, підприємств, організацій району, військовослужбовці та мешканці міста.

"Ні біль кривавих втрат, ні радість великих перемог не забулися за цей час, адже пам’ять про подвиги наших батьків, дідів, братів і сестер та вдячність за життя на вільній землі не мають історичного терміну давності – вони вічні. Від щирого серця бажаю всім міцного здоров’я, добробуту та мирного неба над головою. З Днем визволення рідного краю!", – привітав жителів Лиманської громади Костянтин Матейченко, народний депутат фракції "Народний фронт".

Після вітальних слів присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих героїв Другої Світової війни та тих, хто загинув, захищаючи територіальну цілісність та незалежність України.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua