Костянтин Матейченко взяв участь у Четвертому міжнародному антикорупційному тижні
вівторок, 5 лютого 2019, 16:25

Народний депутат фракції "Народний фронт" Костянтин Матейченко на запрошення командування Національного університету оборони України імені Івана Черняховського взяв участь та виступив спікером на Четвертому міжнародному антикорупційному тижні, який проходить у Києві.

Про це повідомили в прес-службі Донецької обласної партійної організації.

У своєму виступі Костянтин Матейченко порушив питання рекомендацій щодо вдосконалення антикорупційної політики у секторі безпеки і оборони, які перебувають на стадії впровадження, а також окреслив причини гальмування процесу.

Цьогорічний антикорупційний тиждень присвячений огляду здобутків попередніх антикорупційних тижнів, труднощів у здійсненні антикорупційної діяльності під час імплементації оборонної реформи у Міністерстві оборони України, Збройних Силах України та у секторі безпеки і оборони в цілому, що надасть можливість врахувати виявлені труднощі у подальшій роботі з питань запобігання корупції. 

Костянтин Матейченко наголосив, що проведення міжнародних  антикорупційних тижнів Національного університету оборони України імені Івана Черняховського сприяє виконанню непростих завдань, які визначені оборонною реформою. На цьому шляху Міністерство оборони є лідером серед інших відомств у формуванні базових підходів щодо подолання корупції.

Тут разом з іншими ключовими напрямками боротьби з корупцією порушуються проблемні питання антикорупційного законодавства та шляхи його вдосконалення. Адже питання викорінення корупції в українському суспільстві є найголовнішим пріоритетом на сучасному етапі, особливо в оборонному секторі, зазначили у прес-службі.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua