«Кожен, хто підтримує Україну, підтримує стабільність у ЄС та світі», - Арсеній Яценюк на International Support for Ukraine Conference (фото, відео)
вівторок, 28 квітня 2015, 09:43

У вівторок, 28 квітня, в Києві відкрилася Міжнародна конференція на підтримку України  (International Support for Ukraine Conference).

Конференція зібрала понад 500 учасників із більш як 50 країн світу. Це представники інституцій ЄС та його держав-членів, країн Великої Сімки, ООН, Міжнародних організацій, світових інвестиційних та бізнес-компаній і громадянського суспільства.

Відкриваючи захід, Прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк зазначив, що нинішня конференція – перша з цілої низки, які носять чітку назву - «на підтримку України».

«Кожен, хто підтримує Україну, - підтримує стабільність в Європейському Союзі та світі», - наголосив він.

Арсеній Яценюк підкреслив, що міжнародне співтовариство постало перед неймовірними викликами: «Найкращий шлях – це залишатися об’єднаними і дати дуже сильну спільну відповідь на всі виклики, які виникли перед усіма нами».

Глава Уряду повідомив, що невдовзі відбудеться Безпекова конференція в Києві, інвестиційні конференції в Сполучених Штатах Америки та Німеччині: «Наприкінці року в Києві відбудеться величезна інвестиційна конференція, яка матиме на меті залучити додаткових приватних інвесторів та посилити економічне зростання в Україні».

У ході Міжнародної конференції на підтримку України Уряд України і високі представники міжнародного співтовариства та ділових кіл обговорять подальші кроки в реформуванні економіки, у тому числі агропромислового і енергетичного сектору, боротьбі з корупцією. Буде також представлено ініціативи з відбудови та відновлення територій, що постраждали від російської агресії, та вирішення проблем внутрішньо переміщених осіб.

 

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua