Кожен киянин може допомогти у створенні сучасного реабілітаційного центру для воїнів АТО, проголосувавши за цю ініціативу, - Олена Масоріна
вівторок, 4 вересня 2018, 16:57

На порталі Громадського бюджету Києва триває збір голосів за виділення з міського бюджету коштів на реабілітацію бійців, які захищають країну від російської агресії.

Про це повідомила волонтер АТО, член фракції "Народний фронт" Олена Масоріна.

Вона зазначила, що активісти пропонують створити на базі психоневрологічного відділення Національного наукового центру радіаційної медицини НАМН України сучасний реабілітаційний центр для учасників Операції об'єднаних сил.

У разі реалізації проекту учасники АТО/ООС зможуть отримати якісну медичну і психоневрологічну допомогу. Проект не потребуватиме додаткових витрат, а поточне фінансування відділення здійснюється безпосередньо інститутом.

Масоріна підкреслила, що кожен киянин може підтримати наших героїв за допомогою всього декількох кліків. Для того, щоб проголосувати за проект, достатньо увійти на сайт Громадського бюджету за допомогою будь-якого зручного способу: Приват BankID, НБУ BankID (Ощадбанк) або електронного цифрового підпису (https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/344).

"Наш обов'язок – піклуватися про людей, які самовіддано захищають нашу країну і наші міста від російських військ. І найменше, що кожен може зробити для наших героїв, - просто віддати свій голос за проект, який допоможе повернути бійців до мирного життя. Це чудова ініціатива громадськості, яку мають підтримати всі кияни", - сказала Олена Масоріна.

Якщо проект набере достатню кількість голосів, він буде реалізований міською владою під контролем громадськості. Голосування триватиме всього тиждень, тому народний депутат закликала киян активніше підтримувати цю ініціативу.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua