Глава Уряду: Практично кожен третій українець отримає субсидію до опалювального сезону (відео)
неділя, 16 серпня 2015, 19:32

Прем’єр-міністр України, лідер політсили «Народний фронт» Арсеній Яценюк очікує, що до початку опалювального сезону 4,5 мільйони субсидій будуть призначені для українських сімей. «Практично кожен третій українець отримає субсидію», - сказав Глава Уряду у «10 хвилинах» у неділю, 16 серпня.

Арсеній Яценюк наголосив, що сьогодні вже більше двох мільйонів українських сімей повірили в те, що держава реально допомагає заплатити рахунки за житлово-комунальні послуги. 

Глава Уряду нагадав, що минулого року субсидію отримували 450 тисяч українських родин. 

Прем’єр підкреслив, що Уряд максимально спростив оформлення документів на отримання субсидії. Не потрібно бігати за довідками та вказувати власний дохід, немає жодних штрафів і іншої відповідальності за неправильно заповнені папери. «Всі бюрократичні перепони зняті. Українські родини безпосередньо з Державного бюджету отримують компенсацію за рахунки на газ, електроенергію, воду і житлово-комунальні послуги в цілому», - наголосив Арсеній Яценюк.

Лідер «Народного фронту» повідомив, що до 1 вересня будуть повторно розіслані бланки заяв, декларацій і роз'яснювальний лист від Уряду України. «В бюджеті є гроші для кожної родини, яка потребує допомоги держави в компенсації за високі енерготарифи», - звернувся до українців Арсеній Яценюк.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua