Максим Бурбак: Кожна українська родина відчує на собі позитивні результати переговорів Уряду Арсенія Яценюка з міжнародними кредиторами
четвер, 27 серпня 2015, 15:16

Успішні переговори Уряду Арсенія Яценюка з міжнародними кредиторами про реструктуризацію державного боргу, в результаті яких Уряд домігся списання близько 4-х мільярдів доларів боргів, є не лише перемогою України, а й поразкою наших ворогів, які очікували на дефолт.

Про це заявив Голова фракції «Народний фронт» у Верховній Раді Максим Бурбак, коментуючи сьогоднішню заяву Прем’єр-міністра.

«Ефективні домовленості Уряду з Комітетом приватних кредиторів про списання 20% боргів і відстрочення виплат на 4 роки – є найбільш суттєва і позитивна новина останнього часу», - сказав Бурбак.

«Вартість кредиту не буде підвищуватись, а відстрочування по виплатах допоможе нам суттєво владнати економічну ситуацію в країні», - додав Голова фракції «Народний фронт».

Максим Бурбак відзначив, що спільна робота Уряду, зокрема Прем’єр-міністра Арсенія Яценюка та Міністра фінансів Наталії Яресько, дали відмінні результати для країни.

«Це є свідченням, що український Уряд тримає під контролем економічну ситуацію в країні і він провів суттєву роботу з реструктуризації боргів, які були запозичені у минулі роки», - зазначив він. 

Максим Бурбак також висловив сподівання, що найближчим часом Верховна Рада розгляне відповідні законодавчі зміни, аби направити зекономлені кошти на підвищення соціальних стандартів українських громадян.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua