Арсеній Яценюк: Або Росія приймає наші пропозиції щодо боргу, або кращих пропозицій для РФ не буде (відео)
п’ятниця, 28 серпня 2015, 15:54

«Або Росія приймає наші пропозиції, або кращих пропозицій для Росії не буде. Ті, хто брали в  неї кошти, отримали політичний притулок в РФ. Нехай покличуть тих бандитів, яких вони прихистили, і з них забирають гроші», - сказав Прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк під час звіту Кабінету Міністрів про свою діяльність у п’ятницю, 28 серпня.

Глава Уряду підкреслив, що вчора рішення про реструктуризацію боргів  України «привітав весь цивілізований світ: Міжнародний валютний фонд, керівництво Європейського Союзу, керівництво Сполучених Штатів Америки, Міністри фінансів Великої сімки, - за виключенням однієї країни - це Російська Федерація».

Він нагадав, що Росія не була членом Комітету кредиторів і «вчора виступила з тим, що хоче отримати всю суму коштів»: «Можу їм передати публічну пораду: ті, хто брали гроші, отримали політичний притулок в Російській Федерації -  нехай покличуть тих бандитів, яких вони прихистили, і з них забирають гроші. Або хай повернуть нам їх сюди, і ми з великим задоволенням проведемо процесуальні дії щодо кожного з тих, який отримував кошти і розграбував кошти української держави».

«Очікуваний нашими політичними опонентами дефолт не відбувся. Україна зробила все для фінансової стабілізації», - підкреслив Арсеній Яценюк.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua