Країна досі не почула альтернативи нинішньому уряду. Пора визначатися
п’ятниця, 18 березня 2016, 15:37

Українське суспільство і міжнародні партнери України очікують від парламенту і президента негайного вирішення політичної кризи і продовження курсу реформ. Західні партнери неодноразово вимагали стабілізації ситуації і об’єднання довкола Уряду заради продовження реформ.

Кожен день невизначеності щодо Уряду – це втрачений час, який міг бути використаний на користь держави.

Своїм впертим небажанням поставити інтереси України вище за власні амбіції політики руйнують довіру до себе і підривають імідж країни в очах Заходу. Це може звести нанівець всі позитивні досягнення упродовж двох років.

Така ситуація є неприйнятною і має бути вирішена якомога швидше.

У зв'язку з цим фракція "Народний фронт" вкотре закликає Президента Петра Порошенка і його політичну силу нарешті визначитись зі своєю позицією стосовну Кабінету міністрів. Або ви називаєте ім'я нового прем'єр-міністра, пропонуєте склад нового уряду, його програму і презентуєте нову коаліцію, або підтримуєте чинний уряд і усі разом зосереджуємося на проведенні реформ.

Ми неодноразово говорили про те, що готові розглянути альтернативний склад Кабміну і його програму.

Однак країна досі не почула від найбільшої фракції Верховної Ради – Блоку Петра Порошенка – прізвища кандидатів на посади в Уряді. Покажіть, нарешті, людину, яку ви пропонуєте на посаду Прем'єр-міністра, і 226 народних депутатів, які проголосують за цю кандидатуру. Інакше – потрібно припинити жити протистоянням і розхитувати ситуацію.

Заклики відправити чинний Уряд у відставку, не запропонувавши альтернативи, більше схожі на безвідповідальний популізм, а не державницьку позицію.

Країна не може у цей складний час іти на поводу у демагогів, які думають не про інтереси країни, а про майбутні вибори, і вже приміряють для себе високі посади.

Не можна зупинятися на півшляху і повторювати старі помилки. Від цього програють всі, і передусім Україна.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua