Кремль намагається розхитати ситуацію в Україні шляхом проплачених "протестів" та фейкових "майданів", - Сергій Пашинський
понеділок, 14 листопада 2016, 19:02

Кремль намагається за допомогою "п’ятої колони" з числа деяких українських політиків розхитати ситуацію в країні, в тому числі шляхом проплачених "протестів" та фейкових "майданів".

Про це заявив голова Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони, заступник керівника фракції "Народний фронт" Сергій Пашинський в коментарях журналістам.

Він зазначив, що наразі "є безліч інформації, що в регіонах за гроші Опоблоку формуються якісь там колони".

"Це гроші Януковича, гроші Путіна. Людей підбурюють… Але я впевнений, що за гроші не можна створити Майдан. І ми завтра побачимо це все на власні очі. Ми повинні розуміти: у Путіна провалилася військова агресія. Це вже встановлений факт. Звичайно, від своїх планів розхитати ситуацію він не відмовився. Цьому є безліч прикладів. Тому час від часу будуть "вкиди", - наголосив народний депутат.

При цьому Сергій Пашинський зауважив, що подібна активізація відбувається на річницю Революцію гідності саме з метою розхитати внутрішньополітичну ситуацію в Україні.

Крім того, заступник керівника фракції "Народний фронт" зауважив, що сьогодні існує ціла "каста" народних депутатів України, які "регулярно та вільно літають до Москви, а потім спокійно повертаються". 

"Питання: що вони там роблять? Я знаю точно, що проти мене порушена Слідчим комітетом Росії кримінальна справа, тому якби я полетів до Москви, мене б арештували. А якщо вони (ті, хто літає) їздять туди на екскурсії, то нехай розкажуть, що вони дідуся Леніна провідують. Якщо вони їздять у Кремль на інструктаж, то які інструкції? Це вже питання до СБУ", - резюмував Сергій Пашинський.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua