Кремль планує задіяти деякі українські партії для дестабілізації ситуації в країні, - Антон Геращенко про "листи Суркова" (відео)
середа, 26 жовтня 2016, 16:37

Кремлівські пропагандисти планують задіяти так звані "опозиційні сили", передусім партію "Батьківщина", для дестабілізації ситуації в Україні.

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт" Антон Геращенко у вівторок в ефірі одного з телеканалів, коментуючи вміст зламаної нещодавно українськими хакерами електронної пошти помічника президента Росії Владислава Суркова.

Народний депутат процитував у ефірі фрагмент одного з листів, "направленого на ім’я Суркова спеціалістами по розвалу України".

"Звучить наступне: необхідно провести переговори з лідерами української опозиції ("Опозиційний блок", "Батьківщина", "Радикальна партія Ляшка"). Предмет обговорення: активізація протестного руху з початком осіннього політичного сезону та опалювального сезону. Старт загальнодержавного протесту "Тарифний майдан" - друга половина листопада, після отримання населенням платіжних документів на оплату послуг ЖКГ, а також поки основна частина населення не встигне оформити субсидії", - зачитав він документ.

"Враховуючи розгалужену мережу партійних осередків по всій території, рівень підтримки населення та наявність матеріальної бази, головний упор зробити на партії Тимошенко "Батьківщина", - процитував Геращенко листа зі скриньки Суркова.

Парламентар також закликав усіх бажаючих самостійно ознайомитися із вмістом заламаної пошти Суркова, який вже розміщений у вільному доступі в мережі Інтернет.

"Злам пошти на сьогодні при сучасному рівні технологій не потребує жодних зусиль. Варто зробити одну помилку і ваша пошта за 15 хвилин буде повністю скачана і може бути розміщена на десятках серверів по всьому світу. Як це було з поштою Марії Столярової, колишнього редактора новин телеканалу "Інтер", як це було з іншими поштовими скриньками "керівників" терористичної "республіки ДНР" і т.д. Тому жодних складнощів у цьому немає", - наголосив Антон Геращенко.

Парламентар також зауважив, що деякі плани щодо дестабілізації ситуації в Україні, які обговорювалися в листуванні Суркова, вже намагалися втілити за допомогою проросійських ЗМІ.

В якості прикладу він навів новини від 19 жовтня, поширені певними веб-сайтами, про нібито "рішення Закарпатської обласної ради вести самостійну зовнішньоекономічну політику", які, як виявилося, не відповідають дійсності, проте відповідають плану зі "створення передумов для сепаратизму в Закарпатті", який був знайдений в листуванні Суркова.

На думку Антона Геращенка, це є незаперечним доказом достовірності цих листів.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua