Кримські татари продемонстрували в ПАРЄ бажання жити в єдиній та заможній Українській державі, - Леонід Ємець (фото, відео)
четвер, 29 червня 2017, 16:46

Під час заходів у Парламентській асамблеї Ради Європи, присвячених проблемам окупованого Росією Криму, кримські татари продемонстрували прагнення жити в єдиній та заможній Україні.

Про це заявив народний депутат фракції “Народний фронт” Леонід Ємець в ході круглого столу “Політичні переслідування в окупованому Криму: через погляд жертви”, який відбувся сьогодні у Страсбурзі.

“Представники 47 країн отримали реальну можливість побачити наживо ті злочини, які кояться сьогодні окупантами в Криму, познайомитись із рідними тих героїв, які відстоюють принципи демократії та верховенство права на своїй батьківщині, та проти яких чинить репресії Російська Федерація”, - зазначив депутат.

Леонід Ємець також повідомив, що Україні наразі працює Конституційна комісія, яка веде роботу над зміною законодавства в частині кримськотатарської автономії.

“Цей круглий стіл вкотре продемонстрував, наскільки сильне бажання кримськотатарського народу жити в єдиній та заможній Українській державі”, - наголосив Леонід Ємець.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua