Кримськотатарський народ буде квітнути у своєму Криму, який був, є і буде Україна - Арсеній Яценюк
середа, 18 травня 2022, 11:02

«Ми скинемо рашистські пута, ми обов’язково повернемося у Крим, де не буде страху, свавілля і окупантів. Де не буде фсб і в’язнів совісті, а буде свобода і пошанування людини», - написав голова КБФ, Прем‘єр-міністр України 2014-2016 років Арсеній Яценюк у річницю геноциду кримськотатарського народу. 

«Дорогий і незламний кримськотатарський народе! Сьогодні 78-ма річниця трагедії, яка назавжди обпалила твою душу. Твої мертві й ненароджені, твої сини і доньки, які полягли тоді у азійських пустелях, дивляться на тебе і знають, що ти знов вистоїш. Що кращий учень двох найогидніших вурдалаків ХХ століття здохне у нечистотах або отруїться, як пацюк, подібно до його вусатих кумирів. Що у лавах українського війська твої воїни зламають хребта спадкоємцям тих, хто спустошував наш край і знов прийшов убивати й грабувати», - написав він.

«Великий кримськотатарський народе! Шановні мої Мустафа Джемілєв і Рефат Чубаров! Ми скинемо рашистські пута, ми обов’язково повернемося у Крим, де не буде страху, свавілля і окупантів. Де не буде фсб і в’язнів совісті, а буде свобода і пошанування людини. Де не буде ані Красноармєйского, ані Красногвардєйского, ані Красного. А буде Альма-Тархан, Курман-Кемельчі, Куру-Джага-Шейх-Елі. Де буде квітнути ваш народ у своєму Криму, який був, є і буде Україна», - підкреслив Арсеній Яценюк.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua