Криза існує не в парламенті, а в головах лідерів окремих фракцій, - Андрій Помазанов (відео)
середа, 13 липня 2016, 11:15

Криза існує не у Верховній Раді, а в головах лідерів окремих парламентських фракцій, які намагаються дестабілізувати ситуацію в країні та посіяти паніку.

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт" Андрій Помазанов у четвер в ефірі "5 каналу".

"Парламентської кризи немає – криза є в головах лідерів декількох фракцій, які зараз або лежать, або сидять, або стоять, або ще щось роблять біля парламентської трибуни – вони скоро танцювати почнуть, щоб тільки ніякі закони не приймалися", – наголосив Андрій Помазанов.

"І від представників цих фракцій ми чуємо, що їхні дії спрямовані на те, щоб дестабілізувати ситуацію в країні, щоб посіяти паніку, щоб жоден законопроект у парламенті не проходив, щоб Кабінет Міністрів не працював. І просто облити брудом Президента, парламент – всю владу, елементами якої вони, власне, теж є", – додав він.

"Що "Батьківщина", що Радикальна партія – вони представники влади, вони також формували попередній Кабінет Міністрів, вони голосували й за нинішній", – сказав представник "Народного фронту".

Депутат наголосив, що парламентська фракція "Народний фронт" займає чітку послідовну позицію. "Ми вимагаємо прийняти закон про спецконфіскацію, який дозволить конфіскувати гроші Януковича, які знаходяться на рахунках Ощадбанку, і направити їх на обороноздатність – 10 млрд гривень, на наших вчителів, на наших лікарів", – уточнив він.

"Експерти вже підрахували, що якщо ми використаємо ці гроші на згадані потреби, це дозволить протягом двох років додатково виплачувати по 2 тис. гривень усім працівникам соціальних галузей. Це – мало? Хіба не цього вимагає наше суспільство? Хіба не цього вимагають наші лежачі-сидячі-стоячі протестувальники?" – аргументував представник "Народного фронту".

 "У четвер буде голосуватися цей закон, і ми вимагаємо його підтримки всім залом", – підсумував Андрій Помазанов.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua