Кропивницький відсвяткував другу річницю свого перейменування (фоторепортаж)
понеділок, 16 липня 2018, 15:43

У суботу, 13 липня, в Кропивницькому, яке раніше називалося Кіровоград, відбулося святкування другої річниці перейменування міста. Ініціатором святкування став народний депутат фракції "Народний фронт" Олександр Горбунов, який раніше доклав чимало зусиль до перейменування назви міста.

Про це повідомили в прес-службі Кіровоградської обласної партійної організації.

Народний депутат у цей день відзначив кропивничан, які своєю повсякденною працею щоденно розвивають місто. Він виконав почесну місію та вручив найактивнішим містянам Почесні грамоти Верховної Ради України, Подяки Міністерства молоді та спорту, Міністерства освіти і науки України, Міністерства культури та Міністерства охорони здоров’я.

"Я дуже хочу, щоб на площах збиралися всі ті, хто за Україну, за Кропивницький - тоді дійсно цей день об’єднає націю. Сьогодні ми вже бачили, що Кропивницький звучить не лише в Україні - Кропивницький як місто знає увесь світ. Ми маємо свій бренд – Національний мистецький фестиваль, але перш за все у нас росте молодь, вона малює, вкладає душу, вчиться для того, щоб продовжувати справу своїх батьків і розбудовувати свій Кропивницький, своє рідне місто", – зазначив у вітальному слові Олександр Горбунов.

Також народний депутат України вперше започаткував відзнаку "Гордість Кропивницького", аби особисто подякувати містянам за те, що вони роблять для свого рідного міста. Ця відзнака для амбітних та успішних, цілеспрямованих і наполегливих, працелюбних і старанних, патріотично налаштованих і національно свідомих.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua