Культуру потрібно плекати у теплі, - Вадим Підберезняк
п’ятниця, 14 грудня 2018, 11:19

Будинок культури с. Богемка Врадіївського району, що на Миколаївщині, отримав гарний передноворічний подарунок від народного депутата фракції "Народний фронт" Вадима Підберезняка -  новий сучасний твердопаливний котел.

Про це повідомили у прес-службі обласної партійної організації.

Відтепер нещодавно реконструйована система опалення закладу культури запрацює належним чином, а зимові холоди вже не завдадуть шкоди гарному та доглянутому сільчанами приміщенню.

"Культура любить тепло: людських душ і сердець, палких почуттів, але ж не варто забувати й про температуру повітря у сільському Будинку культури", - з посмішкою коментує необхідність встановлення нового котла у Богемському БК Вадим Підберезняк.

"Чи міг я не відгукнутись на прохання про допомогу? Звичайно не міг. Я прекрасно знаю це село і його талановитих жителів. Місцевий фольклорний колектив "Богемські фраєрки" знаний далеко поза межами України. Він популяризує українську та чеську культуру, має прекрасний репертуар. Тут багато талановитих діток, які повинні відвідувати улюблені художні гуртки у комфортних умовах, а експонати у новоствореному музеї, який має з’явитись найближчим часом, не мають пліснявіти. Тому я щиро радий, що зміг допомогти нині. Допомагатиму й надалі", - сказав народний депутат.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua