Леонід Ємець: Депутати мають працювати над законами, а не йти на канікули (відео)
четвер, 13 липня 2017, 11:45

Парламент має працювати навіть влітку, оскільки в комітетах накопичилася низка надважливих законів.

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт" Леонід Ємець у коментарях журналістам.

"Маємо 64 сторінки законопроектів на сьогодні. Маємо продовжити роботу парламенту і на наступні тижні, бо цими питаннями в нас не обмежуються потреби нашої держави", - заявив Ємець.

"У нас закон про вибори має бути прийнятий про відкриті виборчі списки. Шість законопроектів лежить, їх треба обговорити і прийняти рішення. У нас ЦВК не сформовано, у нас не призначено ряд контролюючих органів. Завдання депутатів – працювати! Законопроекти готові в комітетах, проголосовані. Тому треба продовжити роботу сесії - збиратися і голосувати", -- наголосив народний депутат.

На думку Ємця, є цинізмом виходити в кулуари і розказувати про потрібні законопроекти, однак не підтверджувати свої слова діями - голосуванням за продовження календарного плану сесії.

Представник "Народного фронту" звернув увагу на порядок денний парламенту на сьогодні.

"Є той же закон про Конституційний суд, головне завдання якого дати громадянам можливість конституційної скарги. Частина депутатів у цьому парламенті, очевидно, не хочуть аби громадяни, поза їх депутатськими підписами, мали змогу звертатися до КСУ і налаштовані проти цього закону. Тому шість разів його ставили і ми будемо ставити поки його не приймуть. Однак, якщо ми зараз закриємо сесію - наступного разу парламент збереться лише у вересні, тому закривати сесію неможна", - підкреслив Леонід Ємець.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua