Леонід Ємець: Голосування по Онищенку має відбутися трьома постановами (відео)
вівторок, 5 липня 2016, 10:55

Голосування щодо притягнення до відповідальності народного депутата Олександра Онищенка має бути проголосовано трьома постановами, аби не повторити негативний досвід з Ігорем Мосійчуком.

Про це у коментарях журналістам заявив народний депутат фракції "Народний фронт", голова Комітету з питань правової політики та правосуддя Леонід Ємець.

"Є закон, який ґрунтується на нормах інших законів, а ще є рішення Конституційного Суду від 26.06.2003, на базі якого сформовано рішення Вищого адміністративного суду по Мосійчуку, де українською мовою на білому папері написано, що має бути три окремі постанови. Бо затримання, арешт і надання дозволу на притягнення до кримінальної відповідальності є різними процесуальними діями", - сказав Ємець.

Представник "Народного фронту" також повідомив, що фракція голосуватиме і за позбавлення депутатської недоторканності, і за арешт Онищенка.

"Рішення нашої фракції: щоби кількість голосів, відданих за зняття депутатської недоторканності, абсолютно такою збереглася і при голосуванні за арешт, і на затримання. Щоб не було такого, що за зняття недоторканності проголосувало більше, ніж за затримання. Це рішення фракція "Народний фронт" ухвалила одностайно", - повідомив Ємець.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua