Леонід Ємець: Крим можна повернути санкціями і стійкою позицією України щодо питання анексії (відео)
четвер, 23 лютого 2017, 10:55

Повернення Криму Україні залежить від того, чи готова українська влада йти на компроміси, визнавати так звану “оренду” та від продовження міжнародних економічних санкцій щодо Російськоі Федерації.

Про це заявив народний депутат фракціі “Народний фронт”, перший заступник голови Комітету з питань правової політики та правосуддя Леонід Ємець в кулуарах парламенту.

“Допоки ми маємо сильну впевнену позицію, ми маємо дуже хороші шанси отримати Крим назад в рамках міжнародного законодавства. Сьогодні весь світ визнає, що Росія не мала права прийти і забрати в іншої країни її територію. Результатом того є санкції та підтримка майже усіх країн нашої позиції”, - заявив представник “Народного фронту”.

“Ми бачили, що навіть риторика Трампа жодним чином не перетинає цю межу дотримання міжнародного законодавства, тому що визнано Сполученими Штатами, Трампом, що Росія забрала Крим в України. І поки Крим не буде повернуто, санкції будуть триматись”, - заявив Ємець. 

Перший заступник голови Комітету з питань правової політики та правосуддя підкреслив, що якщо представники держави Україна “не підуть на компроміси, не визнають якісь “оренди”, не пропишуть якісь документи за якими Крим подарують РФ - рано чи пізно він повернеться”.

“Тому питання про настільки ми стійкі і готові пам'ятати, настільки Крим і ті люди, які там живуть, кримчани і сьогодні є заручниками російськоі агресії, - це є українці, і Крим є українським”, - резюмував народний депутат.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua