Леонід Ємець: "Народний фронт" відкритий для консультацій по кандидатурах ЦВК (відео)
вівторок, 14 червня 2016, 13:43

Фракція "Народний фронт" готова до серйозної дискусії та політичних консультацій щодо призначення нового складу Центральної виборчої комісії.

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт", перший заступник голови комітету з питань правової політики та правосуддя Леонід Ємець у коментарях журналістам.

"Ми пропонували три кандидатури: Ганну Онищенко, Андрія Магеру, Вадима Шепілова, як того хотів президент, коли звернувся до фракцій з проханням надати кандидатури. Натомість ми бачимо, що врахована лише одна наша кандидатура, хоча інші кандидати, такі як Андрій Магера та Ганна Онищенко можуть бути достойними представниками ЦВК", -  сказав Ємець.

Він також заявив, що в парламенті "тривають якісь дивні консультації, тому на сьогодні рішення фракції щодо запропонованого списку немає".

"Ми будемо виходити з того, як пройдуть зараз консультації між усіма фракціями. Парламент має вирішити чи має він достатню кількість голосів для затвердження окремих кандидатур, оскільки пряма вимога закону про ЦВК - затверджувати кожну кандидатуру персонально", - зауважив депутат.

Леонід Ємець також зазначив, що фракції, які не надали своїх кандидатур, можуть визначатися по уже наданих.

"Щодо тих, які подала наша фракція, нам не соромно. Ми пишаємося, що дали таких достойних людей і вважаємо, що вони готові зайняти позиції в ЦВК", - резюмував представник "Народного фронту".

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua