Леонід Ємець: Окуповані території повернуться після виведення російських військ (відео)
п’ятниця, 20 січня 2017, 13:22

Реінтеграція окупованих територій Донбасу неможлива без повернення їх під контроль України.

Про це заявив народний депутат фракції «Народний фронт», Перший заступник голови Комітету з питань правової політики та правосуддя Леонід Ємець.

«Говорити про реінтеграцію без повернення цих  територій під контроль української влади є неможливим. Подумайте самі, якщо там знаходяться  терористи, які тримають заручників, то які там можуть бути проведені вибори?», - заявив Ємець.

«Вибори - це вільне волевиявлення, коли люди вільно обирають своїх представників. А  коли виборці хвилюються за своє життя, то вони обиратимуть тих людей, від яких вони залежні. Тобто терористи, які їх там тримають, стануть представниками влади і будуть легітимізовані в рамках української держави», - зазначив парламентар.

Леонід Ємець підкреслив, що допоки на території Донбасу залишатиметься хоч один російський найманець, ні про яке повернення окупованих територій Україні в нинішньому вигляді мови бути не може.

«Більше того, якщо хтось намагатиметься це зробити, ми виступимо категорично проти і не дозволимо відбутися цій ситуації», - резюмував Ємець.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua