Леонід Ємець: Противники закону про люстрацію хочуть повернути в Україну Януковича і його посібників (відео)
середа, 15 червня 2016, 11:08

Провальне голосування щодо включення до порядку денного Верховної Ради доопрацьованого разом з експертами Венеціанської комісії закону про люстрацію "виявило підвалини потужного мафіозного руху, який хоче здійснити реванш Януковича та його команди".

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт" Леонід Ємець, виступаючи у сесійній залі.

"А тепер давайте згадаємо, де наразі перебуває колишній президент Янукович – у Ростові, в Російській Федерації. Де знаходяться представники його команди? Там само, в Російській Федерації. Пан Портнов взагалі працює в "Газпромі". Давайте подумаємо, на кого сьогодні працюють ці особи і на кого вони працювали, коли мали можливість керувати українською державою?", - наголосив Леонід Ємець.

"Ті особи, які вчора не голосували за те, щоб люструвати Януковича та його команду, виступають за те, щоб дати їм можливість повернутися до керування Україною – це злочинці, сепаратисти, це особи, які працюють на Путіна і Росію, котрі хочуть знищити Українську державу", - підкреслив представник "Народного фронту".

Він також додав, що вчорашня заява колишніх регіоналів з Опозиційного блоку про те, що міністр юстиції Павло Петренко має піти у відставку, "є ознакою того, що ми йдемо правильним шляхом, що ми не просто боремося з реваншем Януковича і його команди, що ми захищаємо український народ, захищаємо українську незалежність від російського агресора, на якого працюють ці реваншисти".

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua