Леонід Ємець: Рада зробила крок до запуску ДБР та Національної агенції з розшуку корупційних активів (відео)
вівторок, 29 березня 2016, 15:19

Проголосовані сьогодні законопроекти №4069 і 4053 є не лише кроками до запуску Державного бюро розслідувань та Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних злочинів, а й виконанням вимог європейських партнерів для надання Україні безвізового режиму.

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт", перший заступник голови Комітету з питань правової політики та правосуддя Леонід Ємець.

"Європейці вимагають не просто галочки, що закон прийнято, вони вимагають його ефективної реалізації. Якщо ми говоримо про ДБР, про Нацагентство з питань виявлення та розшуку корупційних активів, питання того, хто стане їх керівниками є вкрай важливим. Ми не можемо допустити, щоби це були люди, які в майбутньому займатимуться корупцією або не тим, що від них вимагає український народ, закон і європейці", - сказав Ємець.

"Тому ми сьогодні призначили тих людей, які будуть призначати очільників ДБР та Нацагенції. І це люди, яким суспільство уже не раз висловлювало довіру як експертам і суспільним діячам. Тому наша фракція підтримала ці два законопроекти одноголосно, бо вони потрібні не лише для безвізового режиму, а й для того, щоб нарешті подолати корупцію в країні", - резюмував представник "Народного фронту".


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua