Леонід Ємець: Треба займатися обороною, а не популізмом (відео)
четвер, 7 липня 2016, 12:19

Представники популістичних сил можуть гратися з різними речами, але блокування ухвалення необхідних законопроектів в частині національної безпеки та оборони є неприпустим, оскільки так можна втратити всю країну.

Про це заявив народний депутат фракції “Народний фронт”, перший заступник голови Комітету з питань правової політики та правосуддя Леонід Ємець у коментарях журналістам.

Народний депутат підкреслив, що однією з основних умов “Народного фронту” є ухвалення закону про спецконфіскацію арештованих на офшорних рахунках коштів Януковича. Мова йде про 1,5 мільярда доларів, які хочуть спрямувати на потреби оборони та на соціальну підтримку громадян.

“На мою думку, це як мінімум справедливо. По-друге, у нас на фракції був Прем'єр-міністр Володимир Гройсман, який зазначив, що це є необхідною складовою для наповнення бюджету задля підтримки обороноздатності. Він наполягав на тому, щоб цей законопроект був прийнятий”, - сказав представник “Народного фронту”.

Леонід Ємець підкреслив, що принциповим для “Народного фронту” є і те, аби “кошти Януковича потрапили напряму до Державного бюджету, а не в якісь спецфонди, де можуть виникнути питання”.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua