Леонід Ємець: Українська влада має максимально протидіяти зняттю санкцій з Росії
п’ятниця, 24 червня 2016, 21:13

Питання повернення делегації Російської Федерації до ПАРЄ постане у січні, і українська влада має зробити все, щоб цього не сталося.

Таку думку висловив народний депутат фракції “Народний фронт”, член української делегації в ПАРЄ Леонід Ємець у своєму дописі на Facebook.

“У нас немає друзів. Є ті, з ким нам по дорозі, є ті, кому ми дорогу перейшли, і є ті, кому на нас байдуже. Сьогодні бюро ПАРЄ продемонструвало бажання повернути Росію до діалогу. Проти висловилися лише українські та британські члени бюро”, - написав Ємець.

При цьому парламентар зауважив, що така “позиція бюро поки не тягне за собою жодного рішення, а питання повернення Росії постане в січні”.

“Делегати ПАРЄ - лише комунікатори, справжня робота - на МЗС і Президентові України. 
Тому я вам відповідально заявляю: країни Європи прагнуть повернути Росію до діалогу шляхом зняття санкцій заради задоволення інтересів країн ЄС. І високі матерії на кшталт гуманізму і верховенства міжнародного права вже не аргумент”, - зазначив представник “Народного фронту”. 

“Тому всім міжнародним інструментаріям нашої держави потрібно максимально сконцентруватись. До роботи, панове”, - резюмував Ємець. 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua