Леонід Ємець: Візовий режим з Росією необхідний для протистояння військовій агресії (відео)
вівторок, 23 травня 2017, 12:07

Протистояння російській агресії неможливе без запровадження віз із Російською Федерацією та санкцій щодо соратників екс-президента Віктора Януковича, які на стороні агресора фінансують війну в Україні.

Про це в інтерв'ю журналістам заявив народний депутат фракції “Народний фронт”, перший заступник голови Комітету з питань правової політики та правосуддя Леонід Ємець.

“На сьогодні фракція “Народний фронт” є ініціатором і рушієм запровадження візового режиму з Росією і ми цю ініціативу озвучили, законопроект підготовлений. Сьогодні м'яч знаходиться на стороні інших фракцій, ми чекаємо на їх конкретну, офіційну відповідь, чи готові вони підтримати законопроект. Оскільки вносити його на розгляд парламенту, не маючи чіткого розуміння, що є голоси для підтримки, це є неправильно”, - заявив Леонід Ємець.

“Більше того, коли сьогодні ми отримали безвізовий режим із Європою, це є абсолютно логічний шлях. Не просто зайти до Європи, а й зачинити за собою двері до пострадянського простору. На сьогодні питання віз із Росією - це питання національної безпеки. Безвіз із громадянами країни, яка на нас напала, це можливість абсолютно безперешкодно, не повідомляючи наші правоохоронні органи заїхати на нашу територію і чимось тут займатися. Коли є візовий режим, гості заздалегідь повідомляють про місце свого перебування, мету, час та дату приїзду. Коли вони порушують ці умови - їх депортують”, - пояснив Ємець.

“Саме тому візи із Росією - це питання виживання наших солдат, забезпечення антитерористичної діяльності нашої СБУ та профілактика тероризму на території нашої держави”, - резюмував народний депутат.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua