Леонід Ємець: Запобіжником здирницької абонплати за газ стане новий закон про НКРЕ (відео)
середа, 5 квітня 2017, 12:06

Урядовці спільно з парламентом мають скасувати рішення про абонентську плату за газ для населення шляхом нового закону про НКРЕ та, можливо, кадрових рішень в самій комісії, яка здійснює регулювання в сфері енергетики та комунальних послуг.

Про це в коментарях журналістам заявив народний депутат фракції “Народний фронт” Леонід Ємець.

“Однозначно, абонплату треба скасовувати. Тих, хто її ввів і запровадив от таким от миттєвим способом, не порадившись ні з Кабінетом міністрів, ні з парламентом, треба притягати до відповідальності. Парламентські фракції виступають за те, що абонплата має бути скасована”, - сказав Ємець.

Народний депутат уточнив, що практичними кроками з подолання проблеми може стати новий закон про НКРЕ.

“Ця проблема уже раз виникла, і щоб вона не повторилася, законом має бути передбачено ряд запобіжників”, - підкреслив Ємець.

Народний депутат також висловив думку, що абонплата на газ в нинішньому вигляді є нічим іншим, як лобі олігархів, які мають доступ до українських облгазів.

“Очевидно, що кінцевий споживач, він же громадянин, отримує додаткове фінансове навантаження. Неприйнятною є ситуація, коли в сільській місцевості, селяни за власний кошт прокладають оці мережі, а тепер раптом з якогось дива вони за ці свої профінансовані і прокладені ними ж мережі мають платити кошти за те, що вони ними користуються”, - обурився представник "Народного фронту".

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua