Повноцінне декларування майна завдасть удару по системі корупції та хабарництва, - Леонід Ємець (відео)
четвер, 18 червня 2015, 16:27

Ухвалення проекту закону про внесення змін до статті 46 Закону України «Про запобігання корупції» щодо обсягу декларованої інформації особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, завдасть серйозного удару по системі корупції та хабарництва, створеної за часів Януковича, заявив депутат фракції «Народний фронт» у Верховній Раді Леонід Ємець, виступаючи з парламентської трибуни у четвер, 18 червня.

«Діюча система декларування створена для того, щоб чиновник – суддя, депутат, мав можливість за офіційної заробітної плати в дві, три, максимум – п’ять тисяч гривень користуватися яхтами, віллами, отримувати шалені гроші та ховати їх від українського суспільства», - зазначив депутат.

Представник «Народного фронту» наголосив, що законопроект №2879 завдає дуже серйозного удару по цій системі.

«Ми викриваємо всіх цих хабарників, корупціонерів, даємо можливість вивести їх на чисту воду», - пояснив Леонід Ємець.

Він закликав громадян звернути увагу на депутатів, які відмовляться підтримати цей законопроект, бо саме в них є доходи, які вони прагнуть приховати від українського суспільства.

«Саме вони стоять на тому, щоб зберегти правила та систему корупції, створені за часів Януковича», - підсумував депутат.

Законопроект №2879 було прийнято за основу – за відповідне рішення висловились 259 народних депутатів.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua