Лещенко нищить репутацію України в очах іноземних інвесторів, - Сергій Фаєрмарк (відео)
четвер, 20 жовтня 2016, 18:23

Безпідставні звинувачення народного депутата Сергія Лещенка щодо тендеру на днопоглиблювальні роботи порту "Південний" нищать репутацію України в очах іноземних інвесторів.

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт" Сергій Фаєрмарк в коментарі журналістам.

За його словами, міжнародна компанія Jan Van De Nul, яка виграла тендер, має багаторічну історію і фактично на даний момент є компанією номер один з днопоглиблювальних робіт.

"Вона підтвердила всі повноваження своєї української компанії. А серед реалізованих нею проектів рахується Суецький канал, Босфор, і лише необізнана особа може виставити компанію з багатомільярдними оборотами такою, на яку може хтось впливати", - додав Фаєрмарк.

Представник "Народного фронту" висловив думку, що заяви Лещенка пов'язані з необхідністю відпрацювати придбану ним за $300 тис. доларів елітну нерухомість.

"Заява Лещенка до НАБУ носить характер такого собі піару. Всі документи на компанію є у відкритому доступі, там працюють порядні люди. Неприємно, коли вперше за всю історію незалежності до нас хоче зайти компанія зі світовим ім'ям, привести судна, яких тут ще не бачили, а Лещенко робить брудні заяви", - обурився народний депутат. 

Сергій Фаєрмарк також зазначив, що ця історія нагадує ситуацію з приватизацією Одеського припортового заводу, коли в результаті безпідставних звинувачень іноземні інвестори пішли з України, а ціна заводу впала вдвічі.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua