Лічильники тепла допоможуть здешевити «комуналку», - Хвича Мепарішвілі
четвер, 14 вересня 2017, 13:03

За сприяння народного депутата фракції «Народний фронт» Хвичі Мепарішвілі місто Біла Церква Київської області отримало субвенцію із Державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів соціально-економічного розвитку в розмірі 7,5 млн грн, які будуть використані на встановлення загальнобудинкових вузлів обліку теплової енергії.

Як повідомили в прес-службі Київської обласної партійної організації «Народного фронту», наразі кошти спрямовані на виготовлення проектної документації та придбання приладів. Таким чином, до початку опалювального сезону передбачається обладнати лічильниками понад 40 багатоповерхівок міста.

«Під час численних зустрічей з мешканцями Білої Церкви досить часто звучало прохання посприяти у встановленні загальнобудинкових лічильників теплової  енергії. Адже в умовах зростання тарифів наявність такого приладу – це реальна економія коштів для споживачів, можливість контролювати кількість тепла, що надходить у будинок. Тому виконання саме цього завдання було серед головних», – зауважив представник «Народного фронту».

Хвича Мепарішвілі наголосив, що лічильники, якими обладнають багатоповерхівки Білої Церкви, збирає місцеве підприємство.

«По-перше, таким чином ми підтримуємо українського виробника і наповнюємо міський бюджет, по-друге - в разі необхідності можна буде оперативно віднайти комплектуючі. Тож наразі робота триває і, впевнений, незабаром вона конвертується у відчутний результат, коли кожен встановлений лічильник дозволить білоцерківцям суттєво знизити плату за тепло», - зазначив народний депутат.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua