Ліквідація монополії в сфері ЖКГ забезпечить зниження цін на житлово-комунальні послуги, - Віталій Сташук
середа, 3 лютого 2016, 18:07

Прийнятий за основу Закон «Про житлово-комунальні послуги» спрямований на демонополізацію галузі житлово-комунального господарства та регулює відносини мешканців багатоквартирних будинків з постачальниками послуг.

Про це заявив народний депутат фракції «Народний фронт», один із співавторів законопроекту Віталій Сташук у середу, 3 лютого.

«Проектом закону встановлюється порядок укладання договорів між споживачами та постачальниками комунальних послуг згідно з моделлю управління будинком. Крім того, чітко прописані особливості укладання договорів співвласників з управителем багатоповерхового будинку, його обов’язки тощо», - зазначив депутат.

Також, за словами представника «Народного фронту», законопроект надасть мешканцям більше можливостей для ефективного управління будинком.

«Законопроект дозволить створити конкурентне середовище на ринку комунальних послуг, що, в свою чергу, підвищить ефективність діяльності компаній – постачальників послуг. Таким чином, ліквідація монополії у сфері ЖКГ забезпечить зниження цін на житлово-комунальні послуги», - наголосив Віталій Сташук.

 

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua