Лілія Гриневич: Модернізація профтехосвіти – один із пріоритетів 2017 року
вівторок, 17 січня 2017, 18:53

Модернізація професійно-технічної освіти є одим з пріоритетів роботи Міністерства освіти і науки у 2017 році.

На цьому наголосила міністр освіти і науки, представник партії «Народний фронт» Лілія Гриневич під час робочої поїздки на Чернігівщину.

«Модернізація професійно-технічної освіти – один із пріоритетів нашої роботи цього року. Зокрема, йдеться про розробку та впровадження нових стандартів, модернізацію матеріально-технічної бази закладів тощо», – зазначила вона.

Лілія Гриневич відвідала Чернігівське вище професійне училище побутового обслуговування, де також йшлося про пілотний проект з модернізації підготовки робітників за професіями «Швачка. Кравець. Закрійник», що були визначені Урядом як найбільш затребувані на ринку праці.

Чернігівське вище професійне училище побутового обслуговування - одне з тих, що в межах цього проекту отримало новітнє швацьке обладнання – оновлену версію САПР «Julivi» на суму 330 тис. грн для створення Центру професійної підготовки кравців, закрійників.

Підготовка учнів у закладі здійснюється на базі навчально-виробничих майстерень. Зокрема, вони мають змогу реально задіяти свої навички на підприємствах швейної галузі і сфери побуту. Упродовж 2016 року вироблено і реалізовано продукції та надано послуг населенню на 693,0 тис гривень.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua