Лілія Гриневич наполягає на першочерговому розгляді законопроекту «Про наукову та науково-технічну діяльність» (відео)
понеділок, 9 листопада 2015, 14:36

Голова Комітету Верховної Ради з питань науки та освіти, народний депутат фракції «Народний фронт» Лілія Гриневич наполягає на першочерговому розгляді законопроекту про наукову та науково-технічну діяльність (№2244а) у День науки - 10 листопада.

Про це вона заявила сьогодні під час засідання Погоджувальної ради.

Вона зауважила, що цей закон викликав широку дискусію, оскільки до базового урядового законопроекту було подано три альтернативні.

Голова комітету підкреслила, що була проведена робота з усіма авторами законопроектів з приводу погодженої позиції, з якою можна вийти на голосування і яка має об’єднати зал. У зв’язку з цим Лілія Гриневич звернулася до Голови Верховної Ради Володимира Гройсмана з проханням розглянути законопроект №2244а за скороченою процедурою.

«Зараз цей законопроект стоїть першим у порядку денному, але якщо ми в результаті обговорень перенесемо його в те місце, коли зал знову розділиться попередніми позиціями, ми можемо завтра провалити це голосування, незважаючи на всю попередню роботу», - зазначила вона.

«Тому я дуже прошу голів фракцій, голів комітетів: поставтесь з розумінням до того, щоб завтра все ж таки, в міжнародний День науки, цей закон справді розглядався на початку дня», - наголосила вона.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua