Лілія Гриневич наполягає на розгляді законопроектів щодо фінансування професійно-технічної освіти (відео)
понеділок, 1 лютого 2016, 14:33

Голова Комітету ВР з питань науки і освіти, член депутатської фракції «Народний фронт»  Лілія Гриневич наполягає на першочерговому розгляді на поточному пленарному тижні законопроектів про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо фінансування професійно-технічної освіти.

Про це вона заявила сьогодні під час засідання Погоджувальної ради.

Лілія Гриневич зазначила, що з приводу врегулювання питання фінансування професійно-технічної освіти вже подано багато альтернативних законопроектів, але «деякі з них нереалістичні».

«Коли ми говоримо «дайте 6 млрд грн» і не вказуємо ніяких абсолютно джерел, це дуже складно. Тим більше ми розуміємо, що обласні центри і обласні бюджети отримують зараз додаткові надходження», - зауважила вона.

Як зазначила Гриневич, профільний комітет опрацював усі подані законопроекти, і просить включити до порядку денного найбільш реалістичні з них, а саме  законопроекти №№3831, 3831-2 та 3830-3.

«Дуже просимо Бюджетний комітет позачергово розглянути ці законопроекти, бо вони не просто на часі, а гарячі», - наголосила вона.

Так само голова комітету звернулась з проханням включити до порядку денного і розглянути на цьому тижні доопрацьований проект закону «Про освіту».

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua