Лілія Гриневич: Сила поліції - у суспільній підтримці та довірі (відео)
п’ятниця, 17 червня 2016, 11:37

Нова поліція - це наочне свідчення того, що ми можемо успішно змінюватися, можемо зробити Україну кращою. Про це 17 червня сказала міністр освіти і науки України, представник «Народного фронту» Лілія Гриневич під час урочистостей з нагоди вручення дипломів випускникам Національної академії внутрішні справ.

«Хочу, щоб ви пам'ятали - сила поліції полягає не тільки у кількості полісменів, сучасності озброєння чи якості амуніції. Сила поліції полягає у суспільній підтримці та довірі громадян. Ви перші стоїте на сторожі порядку і закону, тому у цей складний час суспільство покладає на вас великі надії», – звернулася до молодих курсантів Лілія Гриневич.

Міністр освіти і науки України привітала випускників та педагогічний колектив Національної академії внутрішні справ з 95-річчям закладу, яке відзначається цього року.

У заході брали участь ветерани правоохоронних органів, почесні гості та науково-педагогічний склад навчального закладу, керівництво Міністерства внутрішніх справ України та Національної поліції України, начальники галузевих служб МВС України.

Нагадаємо, цього року МОН, Нацполіція та МВС підписали Меморандум про співробітництво. Сторони погодились розвивати взаємодію органів поліції з навчальними закладами для того, щоб формувати в учнів навички безпечної поведінки, впроваджувати нові методи і форми запобігання правопорушень серед школярів, створити безпечне середовище для дітей.

Довідково

Під час випуску дипломи отримають 788 випускників. Серед них – майбутні експерти-криміналісти, слідчі, працівники підрозділів боротьби з кіберзлочинністю. 36 випускників отримають дипломи «з відзнакою». Після закінчення академії випускники направляються для проходження служби у територіальні підрозділи Національної поліції України, а частина – продовжать навчання, здобуваючи освітньо-кваліфікаційний рівень магістра.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua