Лілія Гриневич: В День науки і освіти в парламенті необхідно розглянути важливі урядові законопроекти про освіту (відео)
понеділок, 23 листопада 2015, 14:42

Голова Комітету Верховної Ради з питань науки та освіти, член фракції «Народний фронт» Лілія Гриневич наполягає на включенні до порядку денного та розгляді цього пленарного тижня урядових законопроектів «Про професійну освіту» №3231 та про внесення змін до Закону України «Про освіту» №2151а щодо доступу осіб з особливими освітніми потребами до освітніх послуг.

Про це вона заявила сьогодні під час засідання Погоджувальної ради.

Лілія Гриневич зазначила, що проект закону «Про професійну освіту» №3231, внесений Урядом повторно, і вже підготовлений профільним комітетом до розгляду у сесійній залі, тому його необхідно обов’язково включити до порядку денного цього тижня.

Крім того, голова комітету наголосила, що законопроект №2151а щодо доступу осіб з особливими освітніми потребами до освітніх послуг  - це «хороший, правильний і потрібний закон, який також необхідно розглядати».

«Ми оголосили 26 листопада Днем науки і освіти в парламенті. І я звертаюся з проханням, щоб ті закони, які присвячені науці і освіті, можна було б підняти вище, або знову ж таки працюємо до вичерпання порядку денного. Тому що так сталося, що ці закони поставлені в другій половині дня, і невідомо, чи ми встигнемо їх розглянути», - підкреслила Лілія Гриневич.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua