Лілія Гриневич вручила педагогам-переможцям «Освітній Оскар-2015»
понеділок, 21 грудня 2015, 15:27

Голова Комітету ВР з питань науки і освіти, народний депутат фракції «Народний фронт» Лілія Гриневич вручила нагороди переможцям Всеукраїнського конкурсу серед педагогів «Освітній Оскар-2015».

Під час свого виступу  Голова Комітету підкреслила, що в складний період для життя нашої країни і для освітнього життя такий конкурс є світлою подією.

«Українська держава дуже заборгувала перед освітянами, тому створення таких майданчиків для відзначення найкращих - це позитивний сигнал суспільству. Системі освіти дуже не вистачає популяризації натхненних, жертовних і творчих особистостей, які сьогодні працюють в системі освіти», - наголосила Лілія Гриневич.

За словами народного депутата, незважаючи на російську агресію та складну економічну ситуацію все одно необхідно закладати базу для реформування системи освіти.

«Найкраще зі змінами, які необхідні, знайомі освітяни. Що б ми не писали у законі, яку б реформу не придумали, які б підручники не надрукували, у кінцевому рахунку все залежатиме від учителя, вихователя, керівника навчального закладу, методиста - всіх, хто спільними зусиллями творить навчальний заклад. Бо саме там у дітей формується любов чи нелюбов до навчання, адже ставлення до пізнання нового виключно пов’язане з особистістю вихователя і вчителя. Тому цей конкурс – неймовірна місія», – підсумувала свій виступ представник фракції «Народний фронт».

Конкурс «Освітній Оскар-2015» проводився протягом півроку за підтримки Профспілки працівників освіти і науки України, Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Київської міської державної адміністрації. Метою конкурсу є відзначення на національному рівні здобутків та досягнень працівників освіти.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua