Лілія Гриневич: Збільшено грошове забезпечення працівників навчальних закладів з посиленою військово-фізичною підготовкою
середа, 31 серпня 2016, 15:26

За пропозицією міністра освіти і науки, представника партії «Народний фронт» Лілії Гриневич збільшено грошове забезпечення оплати праці працівникам, вихователям, військовослужбовцям військових ліцеїв та загальноосвітніх закладів з посиленою військово-фізичною підготовкою.

Відповідне рішення сьогодні ухвалено на засіданні Уряду. Планується, що на ці цілі додатково буде виділено 1 265,8 тис. гривень.

«Прийняття цієї постанови дозволить підняти престиж військової підготовки у загальноосвітніх навчальних закладах та військової служби у Збройних Силах України, а також посилить рівень соціального захисту військовослужбовців», - підкреслила Лілія Гриневич. 

Зокрема, будуть збільшені посадові оклади працівників та військовослужбовців Київського військового ліцею імені Івана Богуна, Військово-морського ліцею (м. Одеса), державного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус» імені І. Г. Харитоненка і державної гімназії-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус».


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua