Лобі перевізників у парламенті загрожує дорогам, - Тарас Кремінь (відео)
четвер, 19 травня 2016, 10:41

У парламенті діє потужне лобі перевізників, яке є загрозою дорогам в Україні, заявив народний депутат фракції «Народний фронт» у Верховній Раді Тарас Кремінь у ефірі телеканалу «Еспресо ТВ» у середу, 18 травня.

За його словами, у вівторок парламентські фракції «Батьківщина» та «Самопоміч» відмовились підтримати внесення до порядку денного законопроектів №4660 та №4661, які передбачають посилення санкцій за перевантаження автомобілів, що рухаються автошляхами.

Відповідаючи на питання ведучого, чи відчувається в сесійній залі лобі перевізників, народний депутат зазначив: «Однозначно! Ми вчора намагалися поставити до порядку денного тільки ці два законопроекти. Дві політичні сили, які не дали свої голоси – це була партія Тимошенко, а також партія «Самопоміч».

«Вони, чомусь, почали нервувати, але розмова йшла, власне, тільки про порядок денний», - додав він.

Тарас Кремінь також наголосив, що законопроекти №4660 та №4661 взяті за основу з європейських. «Це своєрідна копія кращого європейського досвіду. Тому в Європі є дороги, а в Україні ми тільки бачимо нарікання на їхню якість. Дороги є там, де їх бережуть, де їх не руйнують, де є дисципліновані перевізники, є дисципліновані власники компаній, де є стивідорні компанії, які свідомо відповідають за якість доріг», - пояснив Тарас Кремінь.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua