Логістика та зберігання боєприпасів мають бути докорінно змінені, - Сергій Пашинський про вибухи на військових складах у Калинівці
середа, 27 вересня 2017, 12:49

Голова Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони, заступник керівника фракції "Народний фронт" Сергій Пашинський у зв'язку з вибухами на військових складах у Калинівці Вінницької області ініціюватиме засідання комітету з вимогою докорінної зміни логістики та зберігання боєприпасів.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Після підведення попередніх висновків щодо причини вибухів у Калинівці, буду ініціювати засідання комітету з вимогою докорінної зміни логістики та зберігання боєприпасів", - повідомив Сергій Пашинський.

"Після Сватово, після Балаклії наша країна, яка на східних кордонах протистоїть потужній військовій машині Путіна, знову втратила боєзапас на сотні мільйонів доларів. Не на передовій під обстрілами, а в нашому спокійному тилу завдано удару по нашій обороноздатності. Це при тому, що після попередніх подібних ситуацій було прийнято рішення про виділення кошів на розосередження існуючих арсеналів для уникнення можливого повторення пожеж на складах", - наголосив Сергій Пашинський.

Він підкреслив, що вибухи на військових складах у селі Калинівка "є кримінальним злочином незалежно від того, хто його здійснив – російські диверсанти чи це сталося через службову недбалість відповідальних осіб".

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua