Львівський «Народний фронт» долучився до благодійної акції «Подаруй дитині свято»
четвер, 21 грудня 2017, 16:21

Львівська обласна організація «Народного фронту» разом зі всіма небайдужими львів’янами долучилася до благодійної акції «Подаруй дитині свято».

Про це повідомили в прес-службі обласної партійної організації.

Завдяки ініціативним волонтерам та всім невтомним помічникам Святого Миколая діти отримали солодощі та те, що забажали у своїх листах до Чудотворця.

Загалом, як розповіли координатори свята, в рамках цієї акції подарунки отримали понад 300 дітей з малозабезпечених та багатодітних сімей, дітей переселенців, учасників АТО та добровольців, дітей-інвалідів, сиріт та дітей, які позбавлені батьківського піклування, які проживають у Львові, а також дітей з НРЦ «Довіра».

«Коли ми готуємо подарунки для діток, а ми знаємо, що чужих дітей не буває, то таким чином допомагаємо втілити чиюсь маленьку мрію. Велика подяка тим активістам, які працювали у резиденції Миколая, щоб зробити для діток справжнє свято, та усім тим, хто долучився до доброї справи. Адже ніщо не може зрівнятися зі щастям в очах українських дітей», – зазначив народний депутат, керівник обласної партійної організації «Народного фронту» Михайло Хміль.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua