Людина Саакашвілі незаконно працює в НАБУ і має активи вартістю 15 мільйонів доларів, - Максим Поляков (відео)
середа, 6 грудня 2017, 12:35

“Сірий кардинал” НАБУ, людина Саакашвілі - Гізо Углава - незаконно перебуває на посаді першого заступника голови Національного антикорупційного бюро України і має активи вартістю від 10 до 15 мільйонів доларів США.

Про це заявив представник фракції “Народний фронт” Максим Поляков в інтерв’ю журналістам.

Він повідомив, що нещодавно отримав офіційні відповіді від Міністерства юстиції Грузії і Міграційної служби, які свідчать про те, що Гізо Углава на момент призначення в НАБУ був громадянином Грузії, а отже не мав права обійняти цю посаду.

Поляков також додав, що відповідна інформація була відома голові НАБУ Артему Ситнику.

“Ця людина (Гізо Углава. – Ред.) знаходиться на посаді незаконно, він не може виконувати будь-які дії на сьогоднішній день та представляти державні органи України", - наголосив народний депутат.

"Углава є безпосереднім керівником Індіченка – людини, яка керувала всім незаконним обігом “агентів” (НАБУ) на території України. Саме він керував завезенням незаконного обладнання, саме він давав незаконні вказівки щодо незаконних прослуховувань, тому що він чудово розумів, що відповідальності не буде", - сказав Максим Поляков.

"Будучи громадянином Грузії, ця людина (Углава), яка віджимала бізнес, вбивала людей в Грузії, сьогодні виконує команди Саакашвілі. І він разом в цій команді з Ситником організував ОЗУ в НАБУ”, - заявив Поляков.

У зв’язку з цим народний депутат публічно звернувся до Голови СБУ і Генерального прокурора з вимогою негайно розпочати розслідування щодо того, яким чином Гізо Углава став першим заступником голови НАБУ, “яким чином Ситник, вчиняючи злочин, міг це підписати”, і яким чином Борис Індіченко керує “незаконним угрупуванням агентів, які виконують незаконні вказівки”.

Крім того, як зауважив Поляков, необхідно з’ясувати, яким чином Гізо Углава “отримав та оформив на “агента Катерину” 1,5 гектари землі вартістю від 10 до 15 мільйонів доларів США.

“Ця земля, за моєю інформацією, належала саме Гізо Углаві, він її оформив на “агента Катерину”, а насправді земля належить йому і розташована по сусідству з Льовочкіним (екс-глава адміністрації президента Януковича)”, - резюмував Максим Поляков.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua